JARMAKE.COM – Ole kuin kotonasi
  
  

No eikunnääs päivää!

Omakuva Kattokaas nääs kun mää kerron. Se oli joskus 80-luvun alkupuolella kun kireillä talvipakkasilla mää päätin sitten syntyä tähän maailmaan. Se tapahtui tuolla Suomen Mansesterissa, Tampereella. Ihan alunperin mun nimi oli Jari-Pekka, mutta sitten aikuisena päätin, että hohhoijaa, onpas turha nimi. Joten otin pelkän Jarin käyttöön ihan virallisestikin, ja Steve valikoitui toiseksi etunimeksi. Jep, Steve. Voit puhutella mua Jariksi, Stevekesi tai repäistä hatusta jonkun ihan satunnaisen lempinimen. Onpa mua mm. Öriksi, Jarzaksi, Jarmeisteriksi ja Tseiksikin kutsuttu. Mulle käy ihan mikä vaan.

No siis Mansen eräässä työläislähiössä tuli kasvettua, ja kaikesta huudien karuudesta huolimatta musta tuli ihan yhteiskuntakelpoinen veronmaksaja. Työkseni tällä hetkellä teen ohjelmistotestausta, joka hommana sopii mielenlaadulleni kuin nyrkki silmään. Olen työurani tehnyt kokonaan IT:n parissa, lukuun ottamatta ensimmäistä puoltatoista kuukautta, jolloin tein lehden toimitustyötä Tampereen kaupungille.


Tampere - Kaupunki kahden järven välissä
Manse on nääs järvikaupunki, jossa koski vaan pauhaa

Muutama vuosi sitten jouduin työn perässä muuttamaan tänne maa(ilma)n napaan Kehäkolmosen sisäpuolelle. Nyt olen tosin juuri muuttanut hieman Kehä 3:n ulkopuolelle Vantaan perämetsiin. Joka tapauksessa Manse on kuitenkin aina lähellä ja sydäntä, ja toivon ainakin viimeistään eläkepäivillä pääseväni takaisin, mieluummin jo aikaisemmin. Joo, toki houkuttaisi kyllä päästä ihan ulkomaillekin joksikin aikaa tekemään töitä. Toistaiseksi siihen ei ole vielä portit auenneet vaikka kuinka kansainvälisessä yrityksessä toiminkin.

Mitä nyt harrastuksiiin tulee niin kirjoittaminen on ollut mulle aina ihan kova juttu, lähinnä on tullut pöytälaatikkotavaraa mutta tossa jokin aika sitten julkaisin runokirjan Vihassa vihtoen, josta voit lukea lisää Kirja -osiossa. Muistathan myös ostaa kirjan :). Urheilupuolella keilailu ja sulkapallo ovat olleet lempilajeja. Onpa sitä tullut kuntonyrkkeilyäkin harrastettua. Ja kaks viikkoo karatea lapsena. KIII-JAAAI!
Muuten sitten olen tykännyt opiskella uusia kieliä työväenopistossa ja aikuislukiossa. Olen tällä hetkellä myös mukana IT-tradenomien toiminnassa. No joo myönnetään - koneen ääressä tulee myös aika paljon vapaa-aikaa vietettyä. Ja sen verran voin paljastaa, että olen kova Zucchero fani.

Jonkinlainen elämänasenne on Tulipahan tämäkin sitten nähtyä. Ja nyt te ootte nähneet tämän niin voitte jatkaa eteenpäin sivustolla. Seonnäääs moro ny, mää lähren tästä mukkaseen rotvallin reunaa. jari jarmake (piste) com
  

Olen Twitterissä Valid XHTML 1.0 Transitional  Valid CSS!