JARMAKE.COM – Ole kuin kotonasi
  
  

© Jari Mäkeläinen | http://www.jarmake.com/

Kiitospuhe

(Feikkaa hämmästynyt ilme)

Ah. Tämä tuli täytenä yllätyksenä. En olisi ikinä uskonut valmistuvani ja saavani OS-Cimmoa samassa tilaisuudessa.
(Feikka onnellinen hymy .. rykäise ja jatka)

Ilman Suomen koulutusjärjestelmää tämä ei olisi ollut mahdollista.
Valmistuimsen iloa(Feikkaa leveä, sarkastinen hymy, pidä dramaattinen tauko)

Ensimmäisenä haluan kiittää KELAa siitä taloudellisesta tuesta, joka mahdollisti minun syödä tonnikalaa päivästä toiseen. KELAn sain aina puhelimen päähän kun minulla oli ongelmia. Ilman KELAn avuliasta ja asiantuntevaa henkilökuntaa moni asia olisi voinut mennä helpomminkin. Niin - ja KELAhan sai minut tuntemaan itseni erityiseksi ja huomatuksi, aina oltiin pyytämässä lisäselvityksiä ja liitteitä - Juuri minulta!
(Hymyile omahyväisesti, ja esitä voittajaa)

Seuraavana kiitän Porin kaupunkia, joka suorastaan syleili minua karhun tavoin. Suomesta ei löydy porilaisia mukavimpia ihmisiä, eivätkä porilaiset kertaakaan vaikuttaneet tylyiltä. Pori pursusi ekstrakurrikulaarisia aktiviteetteja. On niin harmi etten voi jäädä tuuliseen ja kylmään Poriin loppuiäkseni.
(Näytä aidosti liikuttuneelta)

ruusutLopuksi mutta ei vähäisimpänä haluan kiittää opinahjoani näistä ilon täyttämistä kolmesta ja puolesta vuodesta. Foorsam - tuo koulutusrajoja ylittävä ryhmähenki - oli aistittavissa joka luokassa, joka käytävällä. Opetussuunnitelmat, kurssitarjottimet ja aikataulutukset olivat aina huolella ja selkeästi laadittuja. Kiitän myös niistä mukavista opetustuokioista koulumme lämpimissä, väljissä luokkatiloissa. Saamillani tiedoilla valloitan maailman.
(Pidättele kyyneleitä)

Kiitos.
(Purskahda itkuun) 


jari jarmake (piste) com
  

Olen Twitterissä Valid XHTML 1.0 Transitional  Valid CSS!