JARMAKE.COM – Ole kuin kotonasi
  
  

© Jari Mäkeläinen | http://www.jarmake.com/

Zebex Z-3000:n (ja Pan.Code A300) alkumölinän hiljennys

Harmaa Zebex Z-300 Mikäli omistat Zebex Z-3000 viivakoodinlukijan USB-version (kuvassa) tai sinulla on Pan.Code A300, olet varmaan huomannut kuinka laite huutaa kuin pieni sika tietokoneeseen yhdistettäessä. Tämä tarpeettoman kova piippaus käy pitemmän päälle todella rasittavaksi, jos haluaa pitää laitteen koneessa kiinni ja sammuttaa koneen aina yöksi. Saatuani tarpeeksi koneen kiekumisesta otin yhteyttä Zebexin tekniseen tukeen asian tiimoilta, ja sieltä lähetettiin asetusviivakoodi koneen alkumölinän hiljentämiseksi. Koska on kovin joviaali kaveri, olen päättänyt laittaa viivakoodit ja ohjeet saataville kotisivuilleni.

Ennen kuin lataat tiedoston, LUE seuraava:
- En otaa mitään vastuuta asetusten toimimisesta juuri sinun lukijasi kanssa. Mikäli sinulle tulee ongelmia niin käänny Zebexin teknisen tuen puoleen, älä minun, en osaa kuitenkaan auttaa.
- Koodi toimii varmuudella Suomesta ostettuihin harmaisiin ja mustiin Zebex Z-3000 USB-viivakoodiskannereihin. Sen lisäksi asetuksen on kerrottu toimivan Pan.Code A300 -skannerin kanssa.
- Tulosta viivakoodit paperille, josta voit laitteella lukea ne. Näytöltä lukeminen ei keskimäärin toimi ollenkaan.
- Tarkista kuvasta, että skannerisi tarra vastaa omassa laitteessasi olevaa.Kahvassa oleva tarra
- Muista maista, erityisesti Euroopan ulkopuolelta, hankittuihin skannereihin en ota kantaa millään tavalla. Mikäli haluat mennä varmimman kautta, ota yhteyttä Zebexiin.
- Pyöreällä PS/2 -liitimellä oleviin viivakoodinlukijoihin en pysty sanomaan yhtään mitään. Ne eivät välttämättä edes tee tuota alkupiippausta ollenkaan, mihin viivakoodit vaikuttavat. Ota yhteys Zebexiin.


Painotan asetusten tekemisen olevan OMALLA VASTUULLASI. Asetuskoodit olen saanut Zebexin virallisesta teknisestä tuesta ja omaaan Verkkokauppa.comista ostamaani laitteeseen ne toimi ilman ongelmia.
Vielä kerran: En tarjoa mitään teknistä tukea, jos törmäät ongelmiin.


Voit tästä ladata viivakoodit .pdf -muodossa.
Vaihtoehtoisesti voit tästä ladata viivakoodit .gif -kuvatiedostona. Tallenna kuva koneellesi hiiren oikealla napilla (Save Image as.. tai Save Picture as..)

Suosittelen, että ladattuasi teet varmuuden vuoksi tiedostolle virustarkistuksen.

Kun olet tulostanut viivakoodit ja haluat hiljentää laitteen alkuäänen, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että lukija on yhdistetty tietokoneeseen ja se toimii normaalisti.
2. Lue "Start of Configuration" viivakoodi.
3. Lue "Power ľup tone disable" viivakoodi.
4. Lue "End of Configuration" viivakoodi.
5. Kun laite on tehnyt vahvistuspiipauksen, voit kokeilla toimiiko asetus. Irroita ja kiinnitä laite tietokoneeseen uudestaan. Ääntä ei pitäisi nyt kuulua. Muut ääniasetukset ovat ennallaan.

Jos haluat palauttaa alkuäänen käyttöön, toimi muuten samoin mutta kohdassa kolme lue "Power -up tone enable" koodi.


jari jarmake (piste) com
  

Olen Twitterissä Valid XHTML 1.0 Transitional  Valid CSS!